زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
ژلهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اگر دسرمون ژله هستش حتما باید ژله رو به خوبی داخل آب جوش حل کنیم . ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار اب میذاریم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه . اگر داخل دسرمون ژلاتین داریم باید به روش بنماری ژلاتین رو داخل آب یا شیر به خوبی حل کنیم تا کاملا شفاف بشه . |
مرحله 2 | برای اینکه دسرمون راحتتر از قالب جدا بشه باید قالب رو با روغن مایع چرب کنیم . میزان روغن باید خیلی خیلی کم باشه در حدی که خیلی کم چرب بشه . برای دوستان مبتدی قالب پلاستیکی راحتتر از قالب سیلیکونی هستش . ولی برای هر دو قالب باید همین روش رو انجام بدین . |
مرحله 3 | مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و بذارین یخچال . نباید عجله کنید . حداقل باید ۷ ساعت دسر داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه و راحت از قالب جدا بشه . |
مرحله 4 | وقتی دسر کاملا سفت شد کناره های دسر رو با دستتون به آرومی بکشید تا کاملا از دیواره قالب جدا بشه . |
مرحله 5 | قالب رو کمی کج کنید و چندین بار با دستتون به بدنه ی قالب ضربه بزنید و بعد داخل ظرف برگردنید .برای قالب هایی که ظرافت بیشتری دارن میتونید از قطره چکان که داخل تصویر هستش استفاده کنید .امیدوارم مفید باشه براتون❤ |