سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ژله نکات خارج کردن دسر از قالب

نکات خارج کردن دسر از قالب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
ژلهبه مقدار لازم
نکات خارج کردن دسر از قالب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نکات خارج کردن دسر از قالب
روش ساخت
مرحله 1اگر دسرمون ژله هستش حتما باید ژله رو به خوبی داخل آب جوش حل کنیم . ژله رو با آب جوش مخلوط میکنیم و روی بخار اب میذاریم و هم میزنیم تا کاملا شفاف بشه . اگر داخل دسرمون ژلاتین داریم باید به روش بنماری ژلاتین رو داخل آب یا شیر به خوبی حل کنیم تا کاملا شفاف بشه .
مرحله 2برای اینکه دسرمون راحتتر از قالب جدا بشه باید قالب رو با روغن مایع چرب کنیم . میزان روغن باید خیلی خیلی کم باشه در حدی که خیلی کم چرب بشه . برای دوستان مبتدی قالب پلاستیکی راحتتر از قالب سیلیکونی هستش . ولی برای هر دو قالب باید همین روش رو انجام بدین .
مرحله 3مواد رو داخل قالب چرب شده بریزید و بذارین یخچال . نباید عجله کنید . حداقل باید ۷ ساعت دسر داخل یخچال بمونه تا کاملا سفت بشه و راحت از قالب جدا بشه .
مرحله 4وقتی دسر کاملا سفت شد کناره های دسر رو با دستتون به آرومی بکشید تا کاملا از دیواره قالب جدا بشه .
مرحله 5قالب رو کمی کج کنید و چندین بار با دستتون به بدنه ی قالب ضربه بزنید و بعد داخل ظرف برگردنید .برای قالب هایی که ظرافت بیشتری دارن میتونید از قطره چکان که داخل تصویر هستش استفاده کنید .امیدوارم مفید باشه براتون❤
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین