سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک نکات اساسی پخت کیکهای شکلاتی

نکات اساسی پخت کیکهای شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
پودر کاکائوبه مقدار لازم
نکات اساسی پخت کیکهای شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نکات اساسی پخت کیکهای شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1دوستان گلم همونطور که بارها و بارها دیدید من اکثر مواقع ڪیڪ شڪلاتی درست میڪنم. توی این قسمت میخوام چند نڪته اساسی ڪیڪهای شڪلاتی رو ڪه از روی تجربه بدست آوردم در اختیارتون بزارم. شاید ڪه برای یه نفر هم شده مفید باشه.
مرحله 2اول اینڪه توی این ڪیڪها پودر ڪاڪائو مرغوب و معطر مهمترین عامل خوشمزگی هستش. پودر ڪاڪائو هر چقدر تیره تر باشه ڪیفیت ڪیڪتون بیشتر میشه.
مرحله 3مساله مهم بعد برای این ڪیڪها اگه از شڪر دانه ریز استفاده بشه بهتره،چون گاهی وقتا ڪه احساس میڪنیم ڪه ڪیڪ عطر سوختگی داره به این علته ڪه شڪرمون دانه درشته.
مرحله 4برای ڪیڪهای شڪلاتی چون زودتر و بیشتر نسبت به ڪیڪهای ساده میسوزن،از چند لایه ڪاغذ روغنی برای ڪف قالب استفاده کنین،من خودم بیشتر مواقع اینڪارو انجام میدم.
مرحله 5من برای ڪیڪهای شڪلاتی بیشتر از سه بار آرد و پودر ڪاڪائو رو الڪ میڪنم و صد در صد،نتیجه خیلی بهتری روی بافت ڪیڪ داره.
مرحله 6بیرون اومدن عطر ڪامل ڪیڪ شڪلاتی یڪی از نشانه های پخت ڪامل ڪیڪ تا چند دقیقه بعد هست که میتونه یه نشانه برای ما باشه ڪه ڪیڪ رو بیش از حد داخل فر نگه نداریم.
مرحله 7بهتره ڪه قالب ڪیڪ رو روی سینی فر بزاریم که کیکمون یڪدست و بهتر پف ڪنه.البته این برای همه ڪیڪها راه حل خوبیه.
مرحله 8از ڪیڪهای شڪلاتی نباید بافت پوڪ و سبڪ مثل ڪیڪهای، اسفنجی و شیفون رو داشته باشیم،بافت این ڪیڪها سنگین تره.
مرحله 9نڪته آخر اینڪه چه توی دستور احتیاج به نمڪ باشه یا نه یه پنس نمڪ رو حتما توی آرد بریزد،روی بافت ڪیڪ و بیرون اومدن عطر ڪیڪ خیلی تاثیر داره. انشاالله اگه پاپیون جان اینو تایید ڪنه براتون مفید باشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین