سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی تر نون خامه ای

نون خامه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آب ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴-۵ عدد
خامه‏ ۲-۳ پیمانه
نون خامه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نون خامه ای
روش ساخت
مرحله 1فر را روی ۳۰۰درجه روشن کنید.آب و نمک و روغن وشکر رو توی قابلمه کوچک میریزیم و یک بار هم میزنیم و روی حرارت ملایم میزاریم تا به نقطه جوش برسه بلافاصله آرد رو به آب جوش اضافه میکنیم و با قاشق چوبی هم میزنیم و گاز خاموش میکنیم .وتا یک گلوله بزرگ و سفتی به دست آید.
مرحله 2گلوله آرد رو به ظرف دیگری منتقل میکنیم و با قاشق کم کم هم میزنیم تا خنک بشه !خمیری که به دست میاد دقیقا بافتش مثله خمیره فوندانته.
مرحله 3بعد تخم مرغ هارو یکی ،یکی به خمیرمون اضافه میکنیم وخوب خمیربازی میکنیم تا تخم مرغ اولی کاملا به خورد خمیر بره بعد دومی اضافه کنید و باز خوب خمیر بازی میکنیم تا تخم مرغ ۴معمولا ۴تخم مرغ کافیه.
مرحله 4خمیرتون طوری باید باشه که به زور دقیقا به زور از دستتون جدابشه کاغذ روغنی رو .روی سینی فر میزاریم وبا قیف و ماسوره و اگر ندارید با زیپ کیپ (چون جنسش محکمه و پاره نمیشه)روی سینی چندتا شکوفه میزنیم
مرحله 5سینی رو به مدت ده الی ۲۰دقیقه روی طبقه وسط فر میزازیم و باز هر فر زمان و حرارت خودشو داره حتما بعد از ۱۰دقیقه از پشت شیشه نون هارو چک کنید وقتی نون ها پف کردن و روی تون ها طلایی شدن نون ها اماده اند.
مرحله 6خامه فرم گرفته آماده کنید و وقتی نون ها خنک شدن .کف نون رو با چاقو سوراخ میکنید و با قیف داخل نون رو پر از خامه میکنیم. با این مواد تقریبا ۱۵عدد نون خامه ای بتون میده بازم بستگی به سایز نون خامه هایی داره که میزنید. ارتفاع نون قبل از پخت هر چقدر که باشه بعد از پخت ۳برابر میشه پس با فاصله در سینی بچینید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین