سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آذربایجان نوقا یا لوکا (آذربایجان)

نوقا یا لوکا (آذربایجان)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
فندق ۲۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
وانیل‏ ۱/۸ قاشق چای خوری
عسل ۱۲۵ میلی لیتر
گلوکز مایع ۲۵۰ میلی لیتر
شکر ۴۵۰ گرم
نان ویفر یا نان میکادو ۲ ورق
نوقا یا لوکا (آذربایجان)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نوقا یا لوکا (آذربایجان)
روش ساخت
مرحله 1قالب مستطیل شکل 20×30 سانتی متری را چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را کف قالب قرار داده کنار بگذارید .
مرحله 2شکر ، گلوکز مایع، شیره و یا عسل را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود . بعد از آن حرارت را کمی بالا برده تا مواد به جوش آید .
مرحله 3این مواد باید حدود 5 دقیقه بدون اینکه هم بخورد بجوشد تا زمانی که درجه حرارت سنج شما عدد 130 درجه سانتی گراد را نشان دهد.
مرحله 4قبل از اینکه مایع کاملا آماده شود سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد . سپس شیره آماده را از روی حرارت برداشته به صورت یک نوار باریک به آرامی به سفیده اضافه کنید .
مرحله 5همچنان با همزن به زدن ادامه دهید تا شیره کاملا جذب شده و مواد غلیظ شود. به طوری که شکل خود را حفظ کند.
مرحله 6بعد از جذب شیره با سفیده ، کره نرم شده را اضافه کنید و در نهایت فندق و پسته را مخلوط کنید و در قالب آماده بریزید و با سرعت مواد را با کاردک چرب داخل قالب ، پهن کنید.
مرحله 7تکه دیگر نان میکادو را روی مواد قرار داده کاملا فشار دهید تا نان به مواد بچسبد . قالب را در دمای محیط قرار دهید تا نوقا کاملا خنک شود.
مرحله 8سپس شیرینی را با استفاده از یک چاقوی چرب برش دهید و در ظرف بچینید.
مرحله 9دقت و سرعت عمل در کار ، نکته اصلی در تهیه این شیرینی است. همین طور بهتر است در تهیه این شیرینی از همزن کاسه دار استفاده کنید.
مرحله 10در صورت در دسترس نبودن دماسنج می توانید بعد از 5 دقیقه جوشیدن مایع به اندازه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید چنانچه بلافاصله فرم گرفت و شکننده شد مایع آماده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین