سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک نوقا پسته ای

نوقا پسته ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
عسل ۱/۲ فنجان
پودر قند ۱/۴ فنجان
نشاسته ذرت ۱/۴ فنجان
مغز پسته ۲ فنجان
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
شکر ۱/۲/۳ فنجان
آب ۲ قاشق غذا خوری
نمکنوک انگشت
روغن کانولا ۲ قاشق غذا خوری
گلابچند قطره
کشمش ۲ فنجان
نوقا پسته ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نوقا پسته ای
روش ساخت
مرحله 1فر رو با دمای ۲۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۰۰ درجه سلسیوس روشن می کنیم.
مرحله 2کف یک قالب کمی گود ۲۰-۲۵ سانتی کاغذ روغنی طوری پهن می کنیم که از لبه های ظرف بیرون بزنه تا بتونیم راحت تر نوقا رو از کاغذ جداکنیم. با برس تمام سطح کاغذ رو چرب می کنیم.
مرحله 3خاکه قند و نشاسته رو با هم مخلوط می کنیم و نصف مخلوط رو کف ظرف الک می کنیم.
مرحله 4دانه های پسته ( و مغزهای دیگه ) رو کف یک سینی پهن می کنیم و در فر میذاریم تا گرم بشن.
مرحله 5سفیده های تخم مرغ رو با کمی نمک با میکسر می زنیم تا کم کف کنه. ۱ قاشق شکر اضافه می کنیم و چند ثانیه می زنیم.
مرحله 61/2/3 شکر رو با آب و عسل(عسل رو در انتها اضافه میکنیم) در یک شیرجوش ضخیم روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد.
مرحله 7با استفاده از حرارت سنج مخصوص تا زمانی که دمای مخلوط در حال جوش به ۲۵۳ فارنهایت ( ۱۲۳ سانتیگراد) برسه که چند دقیقه طول میکشه روی حرارت میگذاریم.
مرحله 8وقتی به این دما رسید دماسنج رو در میاریم و سفیده تخم مرغ رو کمی می زنیم.
مرحله 9ظرف شهد رو از روی حرارت برمیداریم و کم کم درحالی که سفیده رو با سرعت می زنیم به اون اضافه می کنیم.
مرحله 10۱۲ دقیقه به زدن تخم مرغ و شهد ادامه می دیم تا سفت و کمی نک بشه .البته هنوز داغ خواهد بود.
مرحله 11چند قطره گلاب رو هم در این مرحله اضافه می کنیم. برای ریختن گلاب از قاشق استفاده می کنیم که یکدفعه مقدار زیادی اضافه نشه.
مرحله 12یک لیسک رو با روغن چرب می کنیم و با استفاده از لیسک چرب پسته های گرم و بقیه مغزها یا کشمش یا آلبالو یا گیلاس خشک رو به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله 13مخلوط رو با کمک لیسک روی قالبی که از قبل آماده کردیم و خاکه قند و نشاسته پاشیدیم پهن می کنیم.
مرحله 14بعد دستمون رو چرب می کنیم و نوقا رو در ظرف پهن می کنیم.بقیه مخلوط خاکه قند رو روی سطح نوقا الک می کنیم.
مرحله 15حداقل ۲ ساعت باید نوقارو خنک کنیم .
مرحله 16وقتی خودشو خوب گرفت با استفاده از لبه های کاغذ روغنی از توی ظرف در میاریم .
مرحله 17بعد با یک کارد تیز که خوب چرب شده به اندازه دلخواه برش می زنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین