زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۱ لیوان |
زعفران دم کرده ۱/۴ قاشق چای خوری |
شکر ۱ پیمانه |
عسل ۱ قاشق مربا خوری |
مرحله 1 | ابتدا در زعفران سابیده شده مقداری آب جوش ریخته ومیگذاریم ده دقیقه دم بکشد . |
مرحله 2 | شیر رادر شیر داغ کن ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدهیم و شکر رابه آن اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکر حل شود ووقتی به جوش آمد به صورتی که روی شیر نبندد آن را از روی حرارت برداشته. |
مرحله 3 | شیر را در لیوان ریخته و عسل و زعفران رابه آن اضافه میکنیم. |