زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سویا ۵۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
کدو سبز ۴ عدد |
سیر ۱ حبه |
گوجه فرنگی گیلاسی ۲۰۰ گرم |
ریحان ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سویا را در 1 پیمانه آب ولرم خیس کرده و پس از 10 دقیقه آن را از صافی رد کنید |
مرحله 2 | کدو سبز را به صورت خلال های نازک برش بزنید. |
مرحله 3 | پیاز را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا نرم شود. سیر و سویا را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. کدو سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود. و به آن ها نمک و فلفل بزنید. |
مرحله 4 | گوجه فرنگی و ریحان را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود. |
مرحله 5 | نودل را طبق دستور روی جلدش درست کنید و آبکش کنید و سپس در ظرفی ریخته و مواد را رویش بریزید و هم بزنید. در آخر میتوانید روی نودل را با برگ ریحان تازه تزیین کنید و فورا سرو کنید. |