زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم |
سوپ آماده (پیاز) ۱ بسته |
آب گوشت ۱/۲ فنجان |
قارچ ۱۱۵ گرم |
آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱ قاشق غذا خوری |
نودلبه مقدار لازم |
پیازچهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در یک قابلمه، گوشت را تفت دهید تا قهوه ای شود و بعد هرگونه چربی را از داخل قابلمه بیرون بیاورید. |
مرحله 2 | سپس با سوپ پیاز، آب گوشت و قارچ مخلوط کنید و آنها را به جوش آورید سپس حرارت را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشند. |
مرحله 3 | در یک کاسه کوچک، آرد ذرت و آب را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند و آرام به مخلوط گوشت اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید به مدت دو دقیقه دوباره بجوشند تا غلیظ شود سپس روی نودل بریزید و با پیازچه تزئین کنید و سرو نمایید. |