زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۱ پیمانه |
آرد سمولینا ۲ قاشق غذا خوری |
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
برگ ریحان ۱۰ برگ |
سیر ۳ حبه |
فلفل سبز ۱ عدد |
مرحله 1 | سیر و ریحان و فلفل سبز رو در غذا ساز خوب خورد می کنیم. |
مرحله 2 | آرد ها رو در ظرف گودی الک می کنیم و فلفل و خمیر سیر و ریحان و نمک و روغن جامد رو به اون اضافه می کنیم و خوب با دست مخلوط میکنیم. |
مرحله 3 | کم کم مقداری آب اضافه می کنیم و ورز میدیم تا به صورت خمیر چسبنده ای در بیاد. |
مرحله 4 | خمیر را به چند قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را روی سطح صافی پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانت شود و به صورت مستطیل های کوچکی 2 سانت در 6 سانت می بریم . |
مرحله 5 | روی تکه ها با کارد برش های کوچکی می دهیم تا موقع سرخ شدن خورد نشود. |
مرحله 6 | روغن سرخ کردنی رو در ظرف گودی روی حرارت متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود. وقتی داغ شد چند تا چندتا از خمیر ها رو در اون سرخ می کنیم. |