سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات نمک پاره (کراکر هندی)

نمک پاره (کراکر هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۸ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد سمولینا ۲ قاشق غذا خوری
پودر فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
برگ ریحان ۱۰ برگ
سیر ۳ حبه
فلفل سبز ۱ عدد
نمک پاره (کراکر هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نمک پاره (کراکر هندی)
روش ساخت
مرحله 1سیر و ریحان و فلفل سبز رو در غذا ساز خوب خورد می کنیم.
مرحله 2آرد ها رو در ظرف گودی الک می کنیم و فلفل و خمیر سیر و ریحان و نمک و روغن جامد رو به اون اضافه می کنیم و خوب با دست مخلوط میکنیم.
مرحله 3کم کم مقداری آب اضافه می کنیم و ورز میدیم تا به صورت خمیر چسبنده ای در بیاد.
مرحله 4خمیر را به چند قسمت تقسیم می کنیم و هر قسمت را روی سطح صافی پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانت شود و به صورت مستطیل های کوچکی 2 سانت در 6 سانت می بریم .
مرحله 5روی تکه ها با کارد برش های کوچکی می دهیم تا موقع سرخ شدن خورد نشود.
مرحله 6روغن سرخ کردنی رو در ظرف گودی روی حرارت متوسط می گذاریم تا خوب داغ شود. وقتی داغ شد چند تا چندتا از خمیر ها رو در اون سرخ می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین