زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱ نفر |
مواد لازم |
---|
نعنا ۱۰۰ گرم |
گشنیز ۵۰۰ گرم |
خالواش (سبزی سنتی گیلانی) ۵۰۰ گرم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برگ های گشنیز و خالواش و نعنا را پس از جدا كردن از ساقه خوب بشویید و بگذارید مدتی بماند تا آب آن خشك شود. |
مرحله 2 | سپس با یك ظرف سفالی (گلی) و با سنگ مخصوص سبزیجات را خوب سائیده و كمی گلپر و نمك ساییده هم به آن اضافه كنید. بعد در ظرف شیشه ای ریخته و تا زمان مصرف در یخچال نگهداری كنید. |