زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۲۲۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
قارچ ۳ عدد |
پیاز ۱/۲ پیمانه |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اسفناجها را به قطعات 2 سانتیمتری ببرید. قارچها را درشت و ضخیم خرد کنید. |
مرحله 2 | روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن تفت دهید |
مرحله 3 | برگهای اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آنها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید |
مرحله 4 | مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغها را وسط آنها بشکنید |
مرحله 5 | شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغها کامل خود را بگیرند (در حدود 3 تا 4 دقیقه) |