سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سبزیجات نرگسی

نرگسی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
اسفناج ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ ۳ عدد
پیاز ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
نرگسی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نرگسی
روش ساخت
مرحله 1اسفناج‌ها را به قطعات 2 سانتی‌متری ببرید. قارچ‌ها را درشت و ضخیم خرد کنید.
مرحله 2روغن زیتون را در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و قارچ را به مدت 4 تا 5 دقیقه در روغن تفت دهید
مرحله 3برگ‌های اسفناج را نیز به مواد درون تابه اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه آن‌ها را تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید
مرحله 4مخلوط اسفناج، قارچ و پیاز را به یک اندازه در سطح تابه پخش کنید. سپس تخم مرغ‌ها را وسط آن‌ها بشکنید
مرحله 5شعله را کم کنید؛ درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید تا سفیده تخم مرغ‌ها کامل خود را بگیرند (در حدود 3 تا 4 دقیقه)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین