زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ ۳ عدد |
پیاز ۳-۲ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اسفناج را شسته و به قطعات کوچک تبدیل کنید. سپس یک لیوان آب و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط مدت کوتاهی بپزید. |
مرحله 2 | آب را خالی کنید و با پشت قاشق به اسفناج فشار وارد کنید تا آب آن درآید |
مرحله 3 | در ظرفی نچسب پیازها را خرد و در روغن سرخ کنید. |
مرحله 4 | اسفناج را به آن اضافه کنید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید. سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید وتخممرغ ها را بدون آنکه زرده آن بپاشد، روی پیاز و اسفناج بشکنید. |
مرحله 5 | نمک و فلفل را هم بزنید و در ظرف غذا را بگذارید تا بپزد. دقت کنید که زرده تخم مرغ ها سفت نشود. |