زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر (پرچرب) ۱.۵ لیوان |
کره ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
قارچ ۲۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
مرغ ۱ قطعه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
آب گوشت ۱.۵ لیوان |
نخود فرنگی ۲ پیمانه |
برنج ۳ پیمانه |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب برنج را با آب گوشت و نخود از قبل نیم پز شده به صورت كته دم میكنیم . |
مرحله 2 | مرغ را در ظرفی مناسب با كمی آب و سایر مواد دلخواه آبپز میكنیم و بعد آن را ریش ریش كرده و با مقداری كره تفت میدهیم. |
مرحله 3 | در ظرفی مناسب كمی روغن داغ میكنیم و پیاز ها را ریز ریز خرد كرده و در آن تفت میدهیم.سیر ها را رنده زده و با مقداری نمك مخلوط میكنیم و به پیاز سرخ شده اضافه كرده و با هم تفت میدهیم. |
مرحله 4 | قارچ ها را به شكل دلخواه خرد میكنیم و حرارت را كم كرده و آنها را به پیاز اضافه میكنیم و هم میزنیم تا كمی آب بیندازد. |
مرحله 5 | حال شیر را به مواد اضافه كرده و بعد از جوش آمدن آن آرد را كم كم به آن اضافه میكنیم و باز هم میزنیم شعله را ملایم كرده و مرغ پخته شده و ادویه را به مواد اضافه میكنیم و اجازه میدهیم سس به خوبی قوام گرفته و غلیظ شود. |
مرحله 6 | پس از آماده شدن برنج از سس برای روی آن استفاده كنید. |