زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۵۰۰ گرم |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
خردلکمی |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
آردبه مقدار لازم |
آرد سوخاریبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سینه مرغ را در چرخ گوشت نرم كنید و بقیه مواد را به آن اضافه كرده با دست خوب ورز دهید. |
مرحله 2 | از مرغ به اندازه یك گلوله كوچك برداشته و به شكل ناگت در دست پهن كرده ،ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ زده شده بزنید و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید. |
مرحله 3 | روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس ناگت ها را در آن سرخ كنید تا زمانیكه طلایی رنگ شود. |
مرحله 4 | ناگت ها را در صافی ریخته تا روغن اضافی آن خارج شود سپس به صورت گرم میل كنید. |