سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ترکی ناگت مرغ (ترکیه)

ناگت مرغ (ترکیه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
سینه‌ مرغ ۷۰۰ گرم
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
ادویهکمی
پودر زیره سیاهکمی
روغنبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه
ناگت مرغ (ترکیه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ناگت مرغ (ترکیه)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغ چرخ شده نمک، فلفل، آرد، روغن زیتون، کاری و زیره سیاه را باهم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم.
مرحله 2سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و گرد میکنیم .
مرحله 3ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ سپس در آرد سوخاری دو طرف ناگت را میپوشانیم.
مرحله 4سپس در مایه تابه که روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار داده واجازه میدیم روغن اضافی خارج شود.
مرحله 5سپس با سس دلخواه سرو میکینم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین