زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری |
سینه مرغ ۷۰۰ گرم |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
ادویهکمی |
پودر زیره سیاهکمی |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
آرد سفید ۱/۲ پیمانه |
آرد سوخاری ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا مرغ چرخ شده نمک، فلفل، آرد، روغن زیتون، کاری و زیره سیاه را باهم مخلوط میکنیم و خوب ورز میدیم. |
مرحله 2 | سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و گرد میکنیم . |
مرحله 3 | ابتدا در آرد سفید بعد در تخم مرغ سپس در آرد سوخاری دو طرف ناگت را میپوشانیم. |
مرحله 4 | سپس در مایه تابه که روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار داده واجازه میدیم روغن اضافی خارج شود. |
مرحله 5 | سپس با سس دلخواه سرو میکینم . |