سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مرغ و پرنده ناگت مرغ خانگی

ناگت مرغ خانگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
روغنبه مقدار لازم
مرغ ۴۵۰ گرم
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
خرده نان ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
ناگت مرغ خانگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت ناگت مرغ خانگی
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل نچسب آلومینیوم بپوشانید یا از فویل معمولی استفاده کنید اما آن را با روغن چرب نمایید.
مرحله 2یک یا دو برش نان سوخاری شده را در غذاساز بزنید تا به خرده نان تبدیل شود.
مرحله 3یک تابه ی متوسط را روی حرارت متوسط روی گاز داغ کنید. کف آن را کمی با اسپری آشپزی(روغن) چرب کنید.
مرحله 4خرده نان ها سیر را اضافه کنید. بپزید و گاهی هم بزنید تا قهوه ای روشن شود. مواد را به همراه نمک، فلفل و پاپریکا در غذا ساز بریزید. بزنید تا مخلوط شوند سپس در یک کاسه بریزید.
مرحله 5تکه های مرغ را با اسپری آشپزی (روغن)چرب کنید.سپس هر تکه را در مغلوط خرده نان فرو ببرید تا کل آن به مواد آغشته شود. تکه های مرغ را داخل سینی فر بچینید. ناگت ها می توانند کاملاً به همدیگر نزدیک باشند اما نباید با هم تماس داشته باشند. زمانی که همه ی ناگت ها خرده نانی شدند با اسپری آشپزی آنها را چرب کنید.
مرحله 6سینی را داخل فر قرار دهید و 18 تا 10 دقیقه تا زمانی که رویی که به سمت کف سینی است طلایی شود در فر بپزید. همه ی ناگت ها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر هم بپزید .بلافاصله سرو نمایید.
مرحله 7برای دوباره گرم کردن: فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید .ناگت مرغ پخته شده را در یک سینی فر بچینید. 10 دقیقه در فر بپزید تا به جلز و ولز بیفتند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین