زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم |
آرد ۳ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری ۳ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کرده، پوست گرفته و لِه میکنیم. |
مرحله 2 | پیاز را سرخ کرده، نمک و فلفل زده و گوشت چرخ کرده را با آن تفت میدهیم. |
مرحله 3 | گوشت را به سیب زمینی ها اضافه کرده، خوب مخلوط میکنیم. |
مرحله 4 | سپس قالب زده و به مدت ۳۰ دقیقه در فریز قرار میدهیم. |
مرحله 5 | پس از بیرون آوردن از فریز، هر ناگت را به ترتیب در آرد، تخم مرغ زده شده، آرد سوخاری غلتانیده و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم. |