سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نانک های شیری

نانک های شیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آب ۲۶۰ میلی لیتر
کره ۶۰ گرم
نمک ۱/۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک ۶۵ گرم
آرد ۵۰۰ گرم
مایه خمیر ۱/۱/۲ قاشق مربا خوری
نانک های شیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نانک های شیری
روش ساخت
مرحله 1خواهش میکنم قبل از هر کاری نکات ذکر شده در آخر دستور را بخوانید . کار با آرد کاری مقدس است مراقب باشید اصراف نکنید با سپاس
مرحله 2پیشنهاد میکنم قبل از شروع همه مواد لازمتان را در ظروف جداگانه وزن کنید و دم دستتان نگه دارید تا مجبور نشوید با دست های آردی به ترازو و ظروفتان دست بزنید و کارتان را چند برابر کنید.
مرحله 3همیشه بیشتر از میزان آمده در دستور آب دم دست نگه دارید و اگر استفاده نشد باقی آب را برای آبیاری گلهای خانه استفاده کنید. آرد ها همیشه یک میزان آب جذب نمیکنند .گاهی ممکن است به آب بیشتری نیاز باشد.
مرحله 4اگر میزان آب گفته شده در دستور را اضافه کردید اما هنوز آب لازم داشتید و خمیر خیلی خشک بود سعی کنید آب را قاشق قاشق به مواد اضافه کنید تا خمیرتان یکمرتبه زیادی شل نشود که مجبور شوید باز دوباره آرد اضافه کنید.
مرحله 5در یک کاسه ی بزرگ آرد را بریزید و با دستتان سه چاله در آن درست کنید در یک چاله نمک در دیگری شیر خشک و در سومی شکر و مایه خمیر بریزید. حالا انگشتان یک دستتان را مانند چنگک در وسط آرد فرو کنید و در حالی که آنرا مانند همزن برقی دایره‌ای حرکت میدهید با دست دیگرتان آب اضافه کنید آنقدر آب اضافه کنید و هم بزنید تا در کاسه آرد خشک باقی نمانده و بعد شروع کنید به ورز دادن .
مرحله 6همینکه حس کردید خمیر دارد فرم میگیرد کره را که باید هم دمای محیط باشد به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید. از لحظه ای که کره ها با خمیر کاملا مخلوط شد باید خمیر را 15 دقیقه ورز بدهید که خودش کلی ورزش است.بعد از 15 دقیقه خمیر را چانه ی گیرید در ته همان کاسه قرار دهید و روی آنرا بپوشانید تا حجم آن دوبرابر شود.
مرحله 7وقتی حجم خمیر دوبرابر شد آنرا به آرامی از کاسه بیرون آورده دوباره چانه بگیرید و دوباره به همان کاسه برگرداند تا دوباره دوبرابر شود. به یاد داشته باشید که پف کردن خمیر به دمای محیط وابسته است پس اگر خمیر شما آهسته پف میکند ناراحت نشوید و عجله هم نکنید.یادتان باشد که خمیر های که آهسته تر پف میکنند نان بهتری هم تولید میکنند پس صبور باشید.
مرحله 8این بار برای بار آخر خمیر را روی یک سطح تمیز برگرداند و آنرا به کمک ترازو و کادک به قطعات 50 گرمی تقسیم کنید .هر قطعه را چانه بگیرید و اگر دوست دارید میتوانید بعد از چانه گرفتن آنها را در قالب کاپ کیک قرار دهید تا گرد و خوشگل پف کنند.
مرحله 9حالا دوباره صبر کنید تا حجم نانک ها دوبرابر شود .در این فاصله فر را تا 200 درجه گرم کنید و بعد نانها را در فر قرار دهید تا روی آنها قهوه ای شده و بپزند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین