سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان گندم

نان گندم
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۵ فنجان
آرد گلوتن ۱/۳ فنجان
خمیر مایه ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۲.۵ فنجان
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن ۱/۳ فنجان
عسل ۱/۳ فنجان
آبلیمو ۱/۱/۴ قاشق چای خوری
نان گندم
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان گندم
روش ساخت
مرحله 13 فنجان آرد گندم، آرد گلوتن و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید سپس آب را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن ها را مخلوط کنید و روی آن را به مدت 10 دقیقه ببندید و کنار بگذارید.
مرحله 2سپس نمک، روغن، عسل یا شکر و آبلیمو را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده آرد گندم آرد را اضافه کرده و به مدت 6-10 دقیقه مخلوط کنید تا اینکه خمیر خیلی نرمی بدست آید.
مرحله 3فر را به مدت یک دقیقه گرم کنید و خاموش کنید. خمیر را روی سطح چرب بچرخانید و تقسیم کنید و آن ها را به شکل قرص نان در بیاورید و به مدت 10-15 دقیقه در فضای گرم فر قرار دهید تا خمیر حجیم شود.
مرحله 4سپس دوباره فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 30 دقیقه روشن کنید.
مرحله 5پس از پخت، نان را از داخل فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین