سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان گردویی

نان گردویی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
عسل ۳ قاشق چای خوری
آب ۱/۱/۴ پیمانه
پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
آرد گندم ۲ پیمانه
آرد سبوس دار ۱/۱/۳ پیمانه
نمک ۱.۵ قاشق چای خوری
گردو ۱ پیمانه
شیر ۲ قاشق سوپ خوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
نان گردویی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان گردویی
روش ساخت
مرحله 1عسل و نصف پیمانه از آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید.
مرحله 2سپس پودر خمیرترش و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید پس از این مرحله کره و باقیمانده آب را به آن اضافه کنید.
مرحله 3آردها و نمک را نیز به همراه گردو به تدریج افزوده و ورز دهید اگر خمیر خیلی سفت بود کمی آب اضافه کرده و اگر به دست چسبید مقداری آرد مازاد بر دستور می‌افزاییم.
مرحله 4روی سطح صافی، آرد پاشیده و خمیر را به مدت 10 دقیقه روی آن ورز می‌دهیم تا یک دست و انعطاف‌پذیر شود. کف و دیواره‌های یک ظرف مناسب را با مقداری روغن زیتون چرب کرده و خمیر را داخل آن بغلتانید تا آغشته به روغن شود.
مرحله 5سپس روی خمیر را با نایلون پوشانده و حدود 75 دقیقه در محل گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله 6پس از این مدت خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده، هر قسمت را با وردنه به قطر دو سانت باز کنید، سپس آن ها را رول کرده و با فاصله مناسب در سینی فر چرب شده قرار دهید.
مرحله 7یک ساعت دیگر به خمیر استراحت داده سپس به وسیله برس، شیر را روی آن ها بمالید و به مدت 35 دقیقه در طبقه وسط فر که از یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) گرم کرده‌اید، قرار دهید تا پخته و روی آن ها طلایی شود.
مرحله 8سپس از فر درآورده، پس از چند دقیقه روی یک پنجره سیمی قرار دهید و پس از این که خنک شدند، به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین