سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان گردو و دارچین

نان گردو و دارچین
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۴ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم
گردو ۷۰ گرم
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
بادام ۳۵ گرم
دارچین ۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن ۱ قاشق غذا خوری
تخم خرفهبه مقدار لازم
نان گردو و دارچین
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان گردو و دارچین
روش ساخت
مرحله 1خمیر مایه رو با یه قاشق شکر مخلوط کرده داخل شیر ولرم ریخته هم می زنیم و میذاریم کنار حدود ده دقیقه زمان میبره تا خمیر مایه به عمل بیاد (به شکل اسفنج میشه).
مرحله 2در ظرفی تخم مرغ، روغن مایه و بقیه شکرو در حد مخلوط شدن هم می زنیم. خمیر مایه که به عمل اومد به مواد اضافه می کنیم و آردو کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا به ظرف نچسبه و حدود ده دقیقه با دست ورز میدیم، خمیرو داخل ظرفی که چرب کردیم میذاریم، روشو پوشونده به مدت یک ساعت یا بیشتر در جای نسبتا گرمی استراحت میدیم تا خمیر پف کنه.
مرحله 3در این فاصله مواد میانی رو آماده می کنیم، همه موادو داخل آسیاب یا غذا ساز ریخته و خیلی ریز خرد می کنیم. مقدار مواد میانی سلیقه اییه میتونین به دلخواه کم و زیاد کنین.
مرحله 4بعد از استراحت خمیر و پف کردن کمی خمیرو ورز میدیم، به اندازه دلخواه از خمیر برداشته داخل دست پهن می کنیم، یه قاشق چایخوری یا مرباخوری(به اندازه خمیر بستگی داره) از مواد داخل خمیر میذاریم و خمیرو گلوله کرده تا مواد داخلش قرار بگیره و به هر شکلی که خواستیم درش میاریم یا به صورت توپی ساده داخل سینی فر می چینیم.
مرحله 5برای رومال زرده تخم مرغ رو با روغن مایع مخلوط کرده و با قلمو روی خمیرهای آماده شده می مالیم و تخم خرفه پاشیده و تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 185°c قرار میدیم. 15 دقیقه اول با همین درجه میذاریم تا نان مغز پخت بشه، 5 دقیقه هم گریل یا شعله بالای فرو روشن می کنیم تا روی نون ها قهوه ای بشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین