سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان گرده خانگی(استان کردستان)

نان گرده خانگی(استان کردستان)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۰ نفر
مواد لازم
آرد سبوس دار ۶ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
روغن ۱/۲ لیوان
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
شنبلیله ۱ قاشق غذا خوری
نان گرده خانگی(استان کردستان)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان گرده خانگی(استان کردستان)
روش ساخت
مرحله 1یک لیوان شیر ولرم به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خمیر مایه به عمل بیاید
مرحله 2در کاسه ای بزرگ تخم مرغ شکر و روغن را هم بزنید تا یک دست شود.
مرحله 3سپس زرد چوبه و پودر شنبلیله را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
مرحله 4وقتی خمیر مایه اماده شد به همراه آب به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید
مرحله 5آرد و نمک را اضافه کنید و خوب ورز بدید
مرحله 6آرد رو تا جایی که خمیر بدست نچسبد اضافه کنید اگر خمیر سفت شد کمی آب به همراه روغن اضافه کنید و خوب ورز بدید
مرحله 7خمیر را با پارچه تمیز پوشانده و به مدت ۶ ساعت استراحت بدید تا پف کند ( مراقب باشید نترشد)
مرحله 8وقتی خمیر آماده شد ان را به چانه های مساوی تقسیم کنید سپس سینی فر را کمی چرب کنید و چانه های خمیر رو روی سینی پهن کنید..توجه کنید خمیر نباید خیلی پهن نازک شود چون خشک میشود
مرحله 9مطابق فر تان دما را تنظیم کنید و تا وقتی نان طلایی میشود اجازه پخت بدهید
مرحله 10وقتی پخت از فر خارج کنید و رویش را با کره محلی یا پاستوریزه چرب کنید
مرحله 11نوش جان
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین