سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کندو عسلی

نان کندو عسلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۱ لیوان
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۳ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۲ قاشق غذا خوری
خرمابه مقدار لازم
شکر ۱ پیمانه
آب ۱ پیمانه
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
نان کندو عسلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کندو عسلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خمیر مایه را با شیر ولرم و شکر مخلوط میکنیم و میزاریم ده دقیقه بمونه تا پف کنه .بعد آرد ،پودر قند،نمک را با هم الک میکنیم و کنار میزاریم .
مرحله 2کره ذوب شده و خمیر مایه را در ظرفی مخلوط کرده آرد را کم کم بهشون اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست و لطیفی به دست بیاد
مرحله 3سپس به خمیرمون دو ساعت استراحت میدیم بعد از خمیر به اندازه یه گردو بر می داریم و وسطش خرما ،گردو یا حتی پنیر گذاشته
مرحله 4و خمیرو در قالب چرب شده می چینیم دوباره نیم ساعت به خمیر استراحت میدیم تا ور بیاد و در آخر روشو با شیر یا زعفرون( که من زرده تخم مرغ و زعفرون) زده
مرحله 5ودر فر با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه میزاریم بپزه .
مرحله 6طرز تهیه شربت:همه موادو مخلوط میکنیم و رو حرارت میزاریم تا غلیظ بشه و بعد پخت نان روی نان میریزم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین