سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کشمش و خرما

نان کشمش و خرما
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲۰۰ گرم
کشمش پلویی ۵۰ گرم
خرما ۵۰ گرم
مربا ۵۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
شکر ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
عسل ۱ قاشق سوپ خوری
رنده پوست پرتقال ۱/۲ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۵۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
نان کشمش و خرما
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کشمش و خرما
روش ساخت
مرحله 1خرمای خرد شده ، مربای پوست پرتغال و کشمش را با مقدار کمی از آرد مخلوط میکنیم . در ظرف دیگری آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط میکنیم .
مرحله 2عسل ، خامه و شکر را باهم میزنیم تا شکر حل شود بعد مواد خشک را به آن اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم ودر آخر مخلوط خرما ، کشمش را وبا دست ورز میدهیم .
مرحله 3دراین مرحله اگر خمیر کمی چسبنده بود فقط یکی دوقاشق آرد رو کم کم به خمیر اضافه میکنیم نه بیشتر چون خود خمیر کمی چسبنده هست .
مرحله 4خمیر را نیم ساعت استراحت میدهیم ، از مواد به اندازه نارنگی کوچکی برمیداریم ودر سینی که کمی چرب کرده ایم قرار میدهیم و با دست کمی پهن میکنیم .
مرحله 5با خامه روی خمیر را رومال میزنیم و بعد شکر می پاشیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین