سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کشتا یا خرفه(گیلانی)

نان کشتا یا خرفه(گیلانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳۰ نفر
مواد لازم
شکر ۱ پیمانه
نمکنوک انگشت
تخم خرفه ۲ قاشق غذا خوری
کدو حلوایی ۲ پیمانه
آرد ۷ پیمانه
نان کشتا یا خرفه(گیلانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کشتا یا خرفه(گیلانی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کدو حلوای را به قطعات مکعبی و نسبتاً بزرگ خرد کنید و با نصف فنجان آب بپزید، سپس با قاشق پوست آن را جدا کرده و دور بریزید.
مرحله 2 کدو را با گوشت کوب له کنید و آرد ، تخم شنبلیله ساییده ،نمک و شکر و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان بعمل آید اضافه کنید ،
مرحله 3خمیر را با دست خوب ورز دهید و بزارید 2 ساعت در هوای اتاق بماند.
مرحله 4 بعد گلوله های کوچکی آماده کنید ، گمج ( تابه گلی) یا تابه نچسب را بصورت وارونه روی گاز قرار دهید تا داغ شود.
مرحله 5سپس از این خمیر روی سطحی صاف که کمی آرد پاشیده اید اول با ضربات دو کف دست و یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کرده و سپس روی گمج داغ که روی حرارت است قرار دهید .
مرحله 6بهتر است سر پوشی راچند لحظه روی نان قرار دهید و بردارید تا کمی بخار کند سپس هر دو طرف نان که پخته شد، نان آماده است .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین