سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کروسان

نان کروسان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد گندم ۵ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۵ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
ماست چکیده ۱/۱/۳ پیمانه
نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
کشمش ۱/۲ پیمانه
نان کروسان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کروسان
روش ساخت
مرحله 1آرد را با بیکینگ‌ پودر مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها، کره، شکر، ماست چکیده و نمک را نیز با هم مخلوط کرده، به آرد و بیکینگ‌ پودر اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر یک‌دست شود.
مرحله 2سپس در دمای اتاق یک تا دو ساعت به خمیر استراحت دهید بعد روی یک سطح صاف آرد پاشیده، خمیر را به کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کرده و با رولت‌ بر خمیر را به شکل مثلث برش دهید.
مرحله 3لبه خمیر مقداری از مخلوط کشمش، بادام و خلال پسته ریخته، خمیر را لوله کنید و به شکل کروسان فرم دهید.
مرحله 4خمیرها را روی سینی فر چرب شده با فاصله چیده و روی آن ها کمی آرد بپاشید.
مرحله 5فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی‌گراد) قرار داده، سپس نان‌ها را به مدت 20 الی 30 دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل روشن کرده‌اید، قرار دهید تا نان‌ها بپزند و رنگ آن ها طلایی‌ مایل به قهوه‌ای شوند.
مرحله 6در پایان نان‌ها را روی توری فلزی قرار داده تا خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین