سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



فرانسوی نان کروسان شکلاتی

نان کروسان شکلاتی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۶ نفر
مواد لازم
شکلات ۱۱۵ گرم
خمیر پفکی ۱ ورق
آب ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نان کروسان شکلاتی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کروسان شکلاتی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی یا حصیر نچسب مخصوص فر بپوشانید.
مرحله 2تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک یا همزن بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید. تای خمیر ورقه ای را باز کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید. با یک وردنه خمیر را به شکل یک مربع به ضلع 40 سانتی متر در بیاورید.
مرحله 4خمیر را نصف کنید.
مرحله 5سپس یکبار دیگر مستطیل ها را از قطر نصف کنید تا از هر کدام 4 مثلث به دست بیاید. در نهایت با برش دادن 8 مستطیل به طول و عرض 20 و 10 سانتی متر درست کنید.
مرحله 6حالا هر مستطیل را از قطر نصف کنید تا 16 مثلث به دست بیاید.
مرحله 7حالا 2 قاشق چایخوری از خرده شکلات ها را وسط هر مثلث بریزید. سپس از انتهای پهن تر بگیرید و هر مثلث را لوله کنید. هر کروسان را به شکلی که انتهای درز دار آن رو به کف باشد قرار دهید تا نوک مثلث زیر کروسان رول شده تا بخورد.
مرحله 8سپس لبه ها را خم کنید تا به شکل کروسان در بیایند. روی کروسان ها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.
مرحله 920 تا 25 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین