سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کرمدار

نان کرمدار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه سرخالی
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۴۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۴ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۳۰ گرم
شیر ۲ پیمانه سرخالی
نان کرمدار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کرمدار
روش ساخت
مرحله 1آرد را 3 بار الک کنید. تخم مرغ+شکر+نمک+روغن مایع را در کاسه با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله 2خمیر مایه فوری+1قاشق چایخوری شکر+آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عمل بیاید.
مرحله 3خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر در کاسه جمع شود.
مرحله 4سپس روی سطح کار کمی آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز دهید تا چسبندگی خمیر برطرف شود(اگر چسبندگی خمیر زیاد بود کم کم به آن آرد اضافه و دوباره خوب ورز دهید)
مرحله 5میزان آرد ذکر شده کاملا تقریبی ست و ممکن است مقدار کمتر مصرف شود بنابراین آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید و سعی کنید چسبندگی خمیر را با ورز دادن بگیرید.
مرحله 6خمیر نهایی نباید خشک و سفت باشد و باید کاملا لطیف بوده در عین حال به دست نچسبد.
مرحله 7خمیر را در کاسه چرب قرار داده و یک دور آنرا در کاسه بچرخانید تا اطراف خمیر هم چرب شود و بعد +با کارد روی آن ایجاد کرده و سلفون بکشید و 1 تا 1/5 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن 2 برابر شود.
مرحله 8و حالا کرم : زرده تخم مرغ+نصف شکر را با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و روشن شود.
مرحله 9سپس آرد را اضافه و با همزن مخلوط کنید. بقیه شکر +شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید در حدی که شکر حل شود و بعد کم کم به مخلوط زرده اضافه و مدام هم بزنید.
مرحله 10این مخلوط را در قابلمه روی حرارت ملایم مدام هم زده و وقتی غلیظ شد کره و وانیل را اضافه و حرارت را خاموش کنید و روی سطح کرم نایلون بیندازید تا رویه نبندد و کاملا خنک شود.
مرحله 11پف خمیر را بخوابانید و از خمیر گلوله کوچکی برداشته در دست پهن کنید و 1 قاشق مرباخوری پر از کرم وسط آن گذاشته و دور خمیر را جمع کرده و آرام توپی کنید و با فاصله در ظرف فر قرار دهید.
مرحله 12ظرف فر 30×40 یا 20×30 استفاده کنید. روی نانها را پوشانده و دوباره استراحت دهید تا حجمشان 2 برابر شود.
مرحله 13رومال: سپس با مخلوط 1 عدد زرده+2 قاشق چایخوری خامه رومال کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید و در آخر چند لحظه گریل بزنید تا روی نان طلایی شود.
مرحله 14سپس از فر در آورده و بلافاصله با شربت بار رومال کنید و پودر نارگیل بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین