سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کرمدار

نان کرمدار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲۴ نفر
مواد لازم
شیر ۱ لیوان
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۵ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق مربا خوری
آرد ۴۰۰ گرم
مواد لازم برای کرم0
شیر ۲ لیوان
آرد ۴ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر ۵ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق مربا خوری
زعفرانبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
خامه‏به مقدار لازم
کره ۱ قاشق غذا خوری
نان کرمدار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کرمدار
روش ساخت
مرحله 1در ظرفی تخم مرغ ها را با همزن دستی هم بزنید و شکر و وانیل وشیر ولرم و روغن را به آن اضافه کنید
مرحله 2آرد را الک کرده بکینگ پودر را اضافه کرده و با 1قاشق خمیر مایه خشک فوری که حدود 7گرم میشه با آرد مخلوط میکنیم (instant yeastاین نوع مایه خمیر با آرد به صورت خشک مخلوط میشه)
مرحله 3آرد را در چند مرحله به مواد قبلی اضافه کرده،آرد باید در حدی باشه که خمیر بدست نچسبه وبیش از حد هم باید نباشه چون نان خشک وسفت در میاد.
مرحله 4حدود ده دقیقه خمیر را ورز دهید به هیچ وجه چنگ نزنید، در کاسه شیشه ای یا پلاستیکی گذاشته و روی ظرف سلفون بکشید سپس حدود یک ونیم ساعت در جای گرم بزارید تا خمیر استراحت کند وعمل بیاید وحجمش دوبرابر شود
مرحله 5بعد از استراحت دوباره خمیر را ورز دهید تا پف خمیر بخوابدبعد از خمیر چونه هایی حدود چهل گرم یا به اندازه نارنگی برداشته ودر سینی فری که چرب کرده اید بچینید
مرحله 6روی چونه ها را دوباره سلفون پیچیده ونیم ساعت استراحت بدهید تا حجمشان دو برابر بشه
مرحله 7فر را یه ربع قبل روشن کنید در دمای 180درجه سانتی گرادوکاسه ای آب در طبقه پایین فر بگذارید تا بجوشد وبخار شود تا نان هایی نرم ولطیف بدست بیاد
مرحله 8سینی را در فر گذاشته و به مدت بیست دقیقه زمان میدهیم تا بپزد توجه کنید که کاسه حاوی آب باید تا مرحله آخر پخت در فر بماند بعد از پخت سینی تا گرم است بایه پارچه بپوشانید تا کم کم خنک بشه بعد از خنک شدن نان ها را از وسط برش داده و کرم را داخلش بریزید و رویش پودر قند ریخته وتزئین کنید.
مرحله 9طرز تهیه کرم:دو لیوان شیر سرد را با چهار قاشق آرد وپنج قاشق شکر و کمی وانیل وژعفران یا پودر کاکائو هم بزنید تا گلوله نباشه
مرحله 10روی حرارت زیاد بگذارید و مدام هم بزنید بدون وقفه تا زمانی که بجوشد بعد ازبه جوش اومدن حرارت را کم کنید باز مدام هم بزنید
مرحله 11در صورت تمایل زرده تخم مرغ وخامه اضافه کنید سپس یک قاشق کره اضافه کرده ویک ربع تا بیست دقیقه زمان دهید ومدام هم بزنید تا غلیظ بشه .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین