سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان کراسان شکلاتی(2)

نان کراسان شکلاتی(2)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
آرد ۴ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکلات ۱۰۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفرانبه مقدار لازم
کنجدبه مقدار لازم
شکر ۱ فنجان
آب ۱ فنجان
نان کراسان شکلاتی(2)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان کراسان شکلاتی(2)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر را گرم میکنیم تا حدی که حرارتش دست را نسوزاند سپس پودر خمیر مایه و یک قاشق شکر را به آن اضافه میکنیم و یک ربع در جایی قرار میدهیم تا عمل بیاید
مرحله 2آرد را دوبار الک میکنیم با نمک مخلوط میکنیم
مرحله 3کره را که از قبل باید بیرون از یخچال بگذاریم تا به دمای محیط برسد با شکر مخلوط میکنیم و با همزن پنج دقیقه میزنیم تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه میزنیم
مرحله 4مخلوط خمیر مایه و شیر را به کره و شکر و تخم مرغ افزوده و با چنگال کاملا مخلوط میکنیم
مرحله 5وسط آرد را گود کرده و این مواد را داخل آن ریخته و با آرد مخلوط میکنیم و با دست ورز میدهیم اگر خمیر خیلی به دست چسبید یک تا دو قاشق آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبد پنج تا ده دقیقه خمیر را ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید و به دست نچسبد
مرحله 6ته یک ظرف را چرب کرده و خمیر را در آن قرار میدهیم و در جای گرمی میگذاریم یک ساعت بماند تا به عمل بیاید و حجم خمیر دو برابر شود
مرحله 7خمیر را با وردنه باز میکنیم از آن مثلثهایی را برش میدهیم ته هر مثلث مقداری شکلات قرار میدهیم و خمیر را رول میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم
مرحله 8از مخلوط زرده و زعفران روی نان ها میزنیم و نان ها را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم
مرحله 9شیره را که از مخلوط آب و شکر که روی حرارت جوشانده ایم درست شده بعد از پخت با برس کمی روی نان ها میزنیم و میگذاریم تا نان کمی خنک شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین