سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان ژاپنی

نان ژاپنی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر (پرچرب) ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۴ لیوان
آرد ۲/۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
مخمر ۳ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
نان ژاپنی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان ژاپنی
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه tangzhong (روشی که در تهیه انواع نانهای ژاپنی استفاده و باعث پفکی شدن نان میشود)یک چهارم پیمانه از  شیر و یک قاشق غذاخوری آرد را روی حرارت متوسط قرار دهید حدود دودقیقه تا به حالت پودینگ دربیاد و بعد اجازه دهید تا خنک شود....
مرحله 2حالا شیر ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر و مخمر را با هم ترکیب کرده و با در بسته اجازه دهید تا عمل آید.(۵دقیقه)
مرحله 3برای تهیه خمیر آرد و نمک و شکر را باهم ترکیب کنیدtangzhong  را هم نیز اضافه نمایید و با قاشق چوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
مرحله 4برای تهیه خمیر آرد و نمک و شکر را باهم ترکیب کنیدtangzhong  را هم نیز اضافه نمایید و نیز مخمر را و با قاشق چوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شود
مرحله 5سپس ۵ دقیقه ورز دهید .سپس کره را اضافه کرده و بین ۵ تا ۷ دقیقه ورز دهید.خمیر چسبناک است باید با ورز دادن این چسبندگی از بین برود آرد اضافه باعث سفت شدن نان میشود
مرحله 6خمیر را درون ظرفی که کمی چرب شده است قرار بدید و روش سلفون و پارچه بکشید وبگذارید تا حجمش دو برابر بشه (۱ساعت)
مرحله 7پس ازین مدت خمیر رو به هرشکلی دوس داشتید بپیچید و روی کاغذ روغنی بذارید و مجددا استراحت دهید تا حجیم شود (بیست دقیقه)
مرحله 8سپس رومال زده و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت سی دقیقه قراردهید.
مرحله 9پس از پختن اجازه دهید نان کاملا خنک شود سپس برش دهید
مرحله 10میتونید از هر مغزی که خواستیدداخل نون استفاده کنید من از کرمفیل استفاده کردم
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین