سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان چوبوک

نان چوبوک
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
آرد ۱ کیلوگرم
مایه خمیر ۱۵ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شوید ۱/۲ فنجان
بهبود دهنده ۱/۲ قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
نان چوبوک
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان چوبوک
روش ساخت
مرحله 1ابتدا آرد و مایه خمیر و بهبود دهنده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله 2نمک را با مقداری آب حل کرده و به آرد اضافه کنید و آن‌قدر آب به آن اضافه کنید که خمیری مناسب به دست آید
مرحله 3بعد در این مرحله روغن و شوید را با هم مخلوط کزده و اضافه کنید. خمیر را ورز دهید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آن استراحت داده. روی خمیر را کمی چرب کنید و بعد بپوشانید تا ور آید.
مرحله 4خمیر را به تکه‌های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و داخل ظرف گذاشته و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید.روی خمیر‌ها را بپوشانید که خشک نشود.
مرحله 5بعد از اتمام این مدت، برش‌های خمیر را با دست به شکل استوانه، با قطر دو سانتی در آورید و در طول ۷ تا ۱۰ سانت بزاید.میتوناید انتهای دو طرف آن رو با چاقی چرب سده برش دهید تا صاف سود. کمی دیگر صبر کنید تا حجم رول‌های خمیر سه برابر شود.
مرحله 6روی خمیر را تخم مرغ به هم زده شده بمالید و کمی کنجد و شوید خشک بپاشید و در سینی چرب شده فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و بعد از ده تا ۱۵ دقیقه نان‌های شما آماده شده است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین