سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دیزی و آبگوشت و اشکنه نان چربی

نان چربی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
نخود ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن ۴ قاشق غذا خوری
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
کشمشبه مقدار لازم
نان چربی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان چربی
روش ساخت
مرحله 1پیاز را ریز خرد ودر روغن تفت میدهیم. گوشت را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم.ادویه جات و آب را اضافه کرده روی اجاق قرارمیدهیم .
مرحله 2نخود های لپه شده (نخود را خیس کرده پوست نخود رو جدا کرده و لپه کرده)را تفت میدهیم(این کار بخاطر جلو گیری از له شدن لپه ها در حین پخت است)
مرحله 3و بعد از نیم ساعت از جوش آمدن غذا ،لپه ها را اضافه میکنیم.زعفران را در آخر پخت به غذا اضافه میکنیم وقتی غذا پخت مواد را از آب جدا کرده کشمش های تفت داده شده با پیاز را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله 4آب غذا را در ظرف گود و بزرگی ریخته و نان ها را یکی یکی در آن خیس یا به قول خود مون زرد می کنیم وقتی یک طرف نان کاملا زرد شد مقداری از مواد را در وسط نان قرار می دهیم و در ظرف مناسب سرو میکنیم . در این غذا میشه از روغن حیوانی استفاده کرد
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین