زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نان ۵ عدد |
کره ۱ پیمانه |
لپه ۱ پیمانه |
پیاز ۴۰۰ گرم |
مرغ ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب كمی روغن ریخته و لپه را در آن تفت دهید و بعد به همراه نمك آبپز كنید.مرغ را هم جداگانه ابتدا تفت داده و بعد آبپز كرده و ریش ریش كنید. |
مرحله 2 | كره را در تابه ریخته و بعد حرارت را ملایم كرده و پیازها را حلقه حلقه كرده و در آن تفت دهید تا طلایی شود. |
مرحله 3 | بعد لپه و مرغ را هم اضافه كرده همراه زعفران، نمك و فلفل با حرارت ملایم هفت دقیقه مواد را هم بزنید. |
مرحله 4 | سپس نان لواش را در دیس گذاشته و مواد تابه را روی آن خالی كرده سطح نان را با مواد خوب بپوشانید. |