زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۰۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
تخم مرغ (زرده) ۳ عدد |
هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
ماست ۳ قاشق غذا خوری |
روغن ۳۵۰ گرم |
پودر قند ۳۰۰ گرم |
آرد ۱ کیلوگرم |
کنجدبه مقدار لازم |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
ماست ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد |
مرحله 1 | اول روغن را آب کرده (ولرم شود) بعد پودر قند رو درونش حل می کنیم وقتی کامل پودر قند در روغن حل شد ( آرد + پودر هل + بکینگ پودر رو با هم الک میکنیم ) و کم کم به مواد اضافه میکنیم |
مرحله 2 | حالا باید تخم مرغ ها رو در ظرف جدا مخلوط کرده و به مواد اضافه کرد و در آخر 3 قاشق ماست رو به مخلوط اضافه میکنیم . |
مرحله 3 | بعد با دست خوب ورز میهیم . بعد خمیرمان را به مدت یک ساعت در دمای آشپزخانه استراحت میهیم( در ضمن شکل خمیر باید طوری باشد که به دست نچسبد ) |
مرحله 4 | خمیر عمل آمده را روی سطح صافی با وردنه به قطر 1 سانتی متر صاف میکنیم و قالب میزنیم. |
مرحله 5 | رومال رو بهش اضافه کرده و در آخر روش کنجد پاشید و با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در سینی وسط فر قرار دهید . |