سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پیده (ترکیه)

نان پیده (ترکیه)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
آب ۱ فنجان
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
خمیر مایه ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۳ فنجان
نمک ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
سیاه دانهبه مقدار لازم
نان پیده (ترکیه)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پیده (ترکیه)
روش ساخت
مرحله 1خمیر مایه رو در آب ولرم حدود 5 دقیقه قرار داده تا عمل کند.
مرحله 2سپس نمک و شکر و روغن زیتون رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.
مرحله 3بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
مرحله 4خمیر رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا 1 ساعت وربیاد.
مرحله 5کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت 1 سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.
مرحله 6روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)
مرحله 7برای رومال زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.
مرحله 8نان رو 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه می پزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین