سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پیتزایی

نان پیتزایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پودر مایه خمیر ۲/۱/۴ قاشق چای خوری
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید ۱ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
کره ۱/۲ پیمانه
پنیر فتا ۲/۳ پیمانه
ریحان ۳ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۵ عدد
برگ نعنا ۱۰ عدد
سیر ۳ حبه
سس قرمز ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
نان پیتزایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پیتزایی
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه آرد نان سنگک، آرد سفید و نمک را با هم مخلوط‌کنید. سپس آب گرم را با پودر مایه ‌خمیر مخلوط‌ و شکر را هم اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا مایه‌ خمیر عمل بیاید. بعد آن را به مخلوط آرد افزوده، به کمک دست مواد را خوب با هم مخلوط‌ کنید تا خمیر نان حاصل شود. حالا روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 2خمیر را به‌ صورت تکه‌های 5-4 سانتی‌متری برش بزنید و به کمی آرد آغشته کنید تا به هم نچسبند.حالا قالب‌های کوچک دونات یا یک قالب بزرگ را چرب کنید.
مرحله 3در این میان در یک کاسه پنیر خرد شده، ریحان، نعنا، سیر، پیازچه، سس قرمز و مقداری نمک و فلفل بریزید و با هم مخلوط‌ کنید. کره آب ‌شده را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله 4تکه‌های خمیر را آغشته به مخلوط پنیر کنید، سپس آنها را داخل قالب‌ها بگذارید؛ طوری که سه چهارم قالب‌ها با خمیر پر شود. حالا به مدت 30 دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا حجم‌شان کمی بیشتر شود.
مرحله 5حالا قالب را داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین