سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پوکاچا

نان پوکاچا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
آرد ۸۵۰ گرم
آب ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
روغن مایع ۱ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر قند ۱ قاشق چای خوری
زعفران ۱ قاشق چای خوری
شیر ۲ قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم
پنیر فتا ۳۰۰ گرم
گردو ۳ قاشق سوپ خوری
سبزیجات ۲ قاشق سوپ خوری
نان پوکاچا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پوکاچا
روش ساخت
مرحله 1آب ولرم، شکر و مایه خمیر را داخل کاسه ای کوچک مخلوط کرده و روی آن را بپوشانید. بعد به مدت 5 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا مایه خمیر به عمل آید.
مرحله 2سفیده تخم مرغ، 1 پیمانه روغن مایع، ماست و نمک را درون کاسه ای ریخته و با مفتول سیمی (همزن دستی) بزنید تا مخلوط شود. بعد مقداری آرد به آن اضافه و مخلوط کنید.
مرحله 3سپس مایه خمیر (عمل آمده) را به آن افزوده و مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را به تدریج به آن افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید تا جمع شده و به صورت خمیری درآید که حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد خمیر آماده شده را حدود 7 دقیقه با دست ورز دهید تا یکدست شود.
مرحله 4خمیر را داخل کاسه ای که از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب شده، قرار داده و روی آن را با دستمال بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله 5هوای داخل خمیر را با فرو کردن مشت دست در وسط آن خارج کرده و کمی با دست ورز دهید.
مرحله 6با استفاده از وردنه ای خمیر را روی سطح صافی باز کرده و با کاتر گرد 4 سانتی متری برش بزنید.
مرحله 7برای تهیه مواد درونی پنیر فتا (یا خامه ای)، پودر گردو (می توانید میزان آن را به دلخواه کم یا زیاد کنید) و سبزیجات خشک معطر (جعفری، گشنیز، ترخون) را با هم مخلوط کنید.
مرحله 8از مواد درونی 1 قاشق چایخوری برداشته و در وسط برش های خمیر قرار داده و شبیه گل رز دایره ها را کنار هم قرار داده و به خمیر زیرین وصل کنید (یا می توانید خمیر را به فرم های دلخواه یا مانند قطاب حالت دهید.)
مرحله 9گل های آماده شده را با فاصله داخل سینی فر که از قبل با 1 قاشق سوپخوری روغن مایع چرب و با کاغذ روغنی پوشیده شده، بچینید.
مرحله 10زرده تخم مرغ، زعفران، پودر قند و شیر را با هم مخلوط کنید و با استفاده از قلم مویی روی خمیر بمالید و روی آن مقداری کنجد بپاشید.
مرحله 11سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، حدود 35 دقیقه قرار دهید تا روی نان طلایی رنگ شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین