سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پنبه ای

نان پنبه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شیر خشک ۱۰ گرم
خمیر مایه ۵ گرم
کره ۳۰ گرم
خامه‏ ۴۰ گرم
نمک ۲ گرم
بهبود دهنده ۱/۲ قاشق مربا خوری
شیربه مقدار لازم
شیر ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نان پنبه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پنبه ای
روش ساخت
مرحله 1زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کنید و شیر به دمای محیط رسیده را، به اندازه ای که وزن مواد به 215 گرم برسد، اضافه کنید.(حدود نصف لیوان).
مرحله 2آرد ،شیر خشک ، مخمر ، شکر و بهبود دهنده را با هم مخلوط کنید و به مخلوط شیر اضافه کنید.
مرحله 3نمک و کره به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه کنید.
مرحله 4خمیر را خوب ورز دهید تا جایی که مواد به دست تمیز نچسبد و اجازه دهید خمیر یک تا دو ساعت استراحت کند.
مرحله 5بعد از حجیم شدن خمیر آنرا ورز داده و به 6 تا 8 قسمت تقسیم کنید و روی سینی یا ظرفی که از قبل چرب کرده اید نیم ساعت دیگر استراحت دهید.
مرحله 6در مرحله آخر خمیر را با شیر و زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد رومال کنید.
مرحله 7و در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 25 دقیقه با دمای 180 درجه بپزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین