سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پستو

نان پستو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم
شیر ۱۶۰ میلی لیتر
مایه خمیر ۱/۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱/۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
سس پستو ۴-۶ قاشق غذا خوری
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذا خوری
نان پستو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پستو
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا مخمر و شکر را در شیر ولرم (انگشت نسوزد) ریخته و در محیط گرم قرار دهید تا مخمر عمل بیاید و پف کند
مرحله 2روغن و ۲۸۰ گرم ارد را با نمک مخلوط کنید و بعد مخمر فوری را به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاید ارد را کمکم اضافه کنید تا خمیر سفت نشود ممکن است تمام ارد مصرف نشود
مرحله 3خمیر را در ظرف چرب شده ای قرار دهید تا.زمانی که خمیر پف کند مدت زمان حدود ۲-۱ساعت کافی است
مرحله 4بعد از اینکه خمیر پف کرد سطح کار را با ۲۰ گرم اردی که جدا کردید ارد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید وسط خمیر سس پستو را قرار دهید و به روش دلخواه بپیچید
مرحله 5در فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه نانها را بپزید
مرحله 6سس پستو : برگ ریحان تازه ۳ پیمانه پر,روغن زیتون ۱/۲ پ,سیر ۳حبه,مغز کاج یا صنوبر ۱/۲ (بادام.زمینی یا مغر تخمه افتابگردان هم میشه استفاده کرد ولی دستور اصلیش دانه کاج و صنوبره),نمک و فافل سیاه هرکدام ۱/۲ ق چ
مرحله 7برای تهیه سس پستو همه مواد را در مخلوط کن بریزید اگر دوست داشته باشین میتونین مغز هارو آخر کار اضافه کنید تا کمی زیر دندان احساس شوند
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین