سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



آلمانی نان پریتزل(آلمانی)

نان پریتزل(آلمانی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
آب ۱.۵ فنجان
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۸ گرم
آرد ۴.۵ فنجان
کره ۴ قاشق سوپ خوری
روغن نباتیبه مقدار لازم
آب ۱۰ فنجان
جوش شیرین ۲/۳ فنجان
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نان پریتزل(آلمانی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پریتزل(آلمانی)
روش ساخت
مرحله 1در یک مخلوط کن آب، شکر و نمک را مخلوط کنید. خمیر مایه را روی آنها بپاشید و بگذارید 5 دقیقه تا زمانی که شروع به کف کردن می کند بماند.
مرحله 2آرد و کره را اضافه کنید و با سرعت پایین بزنید تا مواد ترکیب شوند. سرعت را تا متوسط زیاد کنید و خمیر را 4تا 5 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و کش بیاید.
مرحله 3خمیر را از داخل مخلوط کن بیرون بیاورید. مخلوط کن را تمیز کرده و با روغن نباتی چرب کنید. خمیر را دوباره داخل مخلوط کن قرار دهید. در ظرف آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 1 ساعت تا زمانی که خمیر 2 برابر شود در یک جای گرم بگذارید.
مرحله 4فر را با دمای 450 درجه فارنهایت (220 درجه سانتی گراد) داغ کنید و توری فر را در قسمت وسطی فر قرار دهید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی کمی چرب شده بپوشانید.
مرحله 510 فنجان آب و جوش شیرین را داخل یک قابلمه 4 لیتری بریزید و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید.
مرحله 6زمانی که آب در حال جوش آمدن است،‌خمیر را روی سطح کاری خود بگذارید و آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید. سطح را آرد پاشی نکنید. به نکته ها مراحعه کنید.
مرحله 7با فشار یکدست هر تکه را به شکل یک طناب 45 تا 50 سانتی متری در بیاورید.
مرحله 8هر طناب ار از وسط تا بزنید و دو قسمت را دور هم بپیچانید و دو سر طناب را به هم فشار دهید. انتهای پایینی را روی نان بپیچانید و آن را از داخل سوراخ های بالایی رد کنید و فشار بدهید تا جای آن سفت شود. برای اطلاعات بیشتر به عکس ها مراجعه کنید. نان ها را داخل سینی فر بچینید.
مرحله 9یکی یکی هر نان را با دقت 30 ثانیه داخل آب جوش قرار بدهید و سپس با یک کفگیر بزرگ از آب بیرون بیاورید و دوباره روی سینی بگذارید
مرحله 10روی نان ها را با قلم مو مخلوط زرده تخم مرغ و آب بمالید و در صورت تمایل کمی نمک بپاشید.
مرحله 11نان ها را 12 تا 14 دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید. بعد از نیمی از این زمان سینی را بچرخانید. وقتی نان ها پختند آنها را از فر بیرون بیاورید و قبل از سرو کردن بگذارید 5 دقیقه خنک شوند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین