سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان پانچوی سیب

نان پانچوی سیب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۲.۵ قاشق سوپ خوری
نشاسته ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
آرد ۲ پیمانه
سیب ۲ عدد
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
گردو ۱ استکان
نان پانچوی سیب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان پانچوی سیب
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در یک کاسه کره نرم شده را بریزید. سپس تخم‌مرغ، نشاسته، شکر، بیکینگ‌پودر، وانیل و آرد را به کره اضافه کرده، خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید.
مرحله 2حالا سیب‌ها را پوست کنده، در یک تابه رنده کنید. شکر و دارچین را به سیب رنده شده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا آب سیب کاملا گرفته شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. بعد از سرد شدن سیب رنده شده گردو را هم اضافه کنید.
مرحله 3در این مرحله خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده، میز کار خود را کمی آرد بپاشید. خمیر را روی میز قرار داده، با وردنه آن را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. سپس با در یک قابلمه متوسط آن را قالب زده، کناره‌های اضافی آن را با یک چاقوی تیز بردارید.
مرحله 4حالا هر خمیر پهن شده را هم به 4 قسمت تقسیم کنید و بدون جدا شدن قسمت ها از هم ، روی هر قسمت را با کمک چاقو برش بزنید. سپس مواد سیب را وسط خمیر گذاشته، کناره‌ها را که برش زده‌اید روی مواد بیاورید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده و در سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. حالا نان‌ها را در فر به مدت 20 تا 25 دقیقه بچینید و بگذارید روی نان‌ها کاملا طلایی شود. نان‌ها را از فر درآورده بعد از سرد شدن روی‌شان پودر قند بپاشید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین