سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان همبرگر

نان همبرگر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱/۲ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
پودر مخمر ۲ قاشق چای خوری
آرد ۴ فنجان
شیر ۱.۵ فنجان
کنجدبه مقدار لازم
نان همبرگر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان همبرگر
روش ساخت
مرحله 1ابتدا شیر را بجوشانید و بعد اجازه دهید دمای آن متعادل شده و ولرم شود .
مرحله 2شكر و مخمر را با هم مخلوط كرده و به شیر بیفزایید و خوب مخلوط كنید و حدود 10 دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
مرحله 3بعد از این مدت کره ، نمک و 1 عدد تخم مرغ را جداگانه خوب مخلوط كنید و به مخمر بیفزایید
مرحله 4آرد را 3مرتبه الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد كم كم به مواد اضافه کنید و آرام مخلوط کنید.این كار را تا زمانی ادامه دهید كه خمیر یكدستی ایجاد شده و به دست نچسبد.
مرحله 5خمیر را درون ظرفی که چرب کرده اید قرار داده و روی آن پارچه نخی نمداری قرار دهید و به مدت 2ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
مرحله 6خمیرها را به قسمت های 50 یا 100 گرمی تقسیم کنید ، ته سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را گرد کنید و درون سینی فر قرار دهید سپس 1 زرده تخم مرغ را روی خمیرها بزنید و مقداری کنجد روی آنها بپاشید و رویشان را پارچه نمناك قرار داده و 15 دقیقه استراحت دهید.
مرحله 7نان ها را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای 180 سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت 15تا 30 دقیقه قرار دهید ، بهتر است هر از 10 دقیقه نان ها را چک کنید.چون قدرت برخی فرها زیاد است و ممكن است نان ها بسوزند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین