سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان نارگیلی

نان نارگیلی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
پودر نارگیل ۱/۱/۲ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
شیربه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شیر ۱ قاشق غذا خوری
نان نارگیلی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان نارگیلی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مایه خمیر را به همراه ۱ق چ شکر در شیرگرم حل میکنیم ۱۰ دقیقه زمان می دهیم تا عمل کند سپس تخم مرغ وروغن وشکر ونمک را با چنگال مخلوط می کنیم
مرحله 2سپس مخلوط شیر ومایه خمیر را اضافه می کنیم بعد آرد را کم کم اضافه کرده هم می زنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود،بعد صدبار خمیر را می کوبیم یا ۱۰دقیقه ورز می دهیم،
مرحله 3سپس ظرف دیگری را کمی چرب میکنیم خمیر را داخل آن گذاشته روش سلفون می کشیم درجای گرم۱/۵ تا۲ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.
مرحله 4دراین فاصله موادمیانی را آماده میکنیم.کره نرم شده را با شکر باهمزن میزنیم بعد سفیده تخم‌مرغ وسپس نارگیل،نارگیل را تا جایی بزنید که مایه سفت نشه،اگرهم‌سفت شد چند قاشق شیر بزنید.
مرحله 5میز کار را آردپاشی کنید خمیر را به ۱۲ چانه تقسیم کنید داخل هریک یک قاشق مربا خوری مایه ی نارگیلی بریزید و تهش راببندید و‌در قالب بچینید روی آن پارچه بکشید ونیم ساعت دیگه استراحت دهید
مرحله 6سپس روی آن زرده+شیر بزنید بعد مایه نارگیلی ، در فر۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت،بعد گریل را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین