سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان موزی ساده

نان موزی ساده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۱.۵ فنجان
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک ۰.۵ قاشق چای خوری
دارچین ۳/۴ قاشق چای خوری
موز ۳ عدد
کره ۱۱۳ گرم
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
گردو ۵۰ گرم
نان موزی ساده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان موزی ساده
روش ساخت
مرحله 1توری فر را در طبقه ی وسطی قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب نان 21 در 11 سانتی متری را کره بمالید و آرد بپاشید. قالب را روی یک سینی فر دو جداره یا دو سینی فر معمولی که روی هم قرار داده شده اند بگذارید.
مرحله 2 آرد، جوش شیرین،‌نمک و دارچین را با یکدیگر هم بزنید و کنار بگذارید.
مرحله 3 موز ها را کف یک کاسه ی متوسط به شکل خمیر در آورید و له کنید.
مرحله 4کره ی آب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ ها و وانیل را با موزها مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
مرحله 5 از یک کاردک پلاستیکی بزرگتر استفاده کنید. دیواره ها و کف ظرف را بتراشید سپس مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید تا حل شوند و خمیر یکدست شود. مغز ها را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 6خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. 55 تا 75 دقیقه تا زمانی که چاقویی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
مرحله 7بعد از اینکه 30 دقیقه در فر ماند رنگ آن را چک کنید. اگر به نظر می رسد دارد خیلی زود قهوه ای می شود روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرحله 8وقتی نان پخت، آن را با قالب روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. نان را از قالب در بیاورید و روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.
مرحله 9بهترین کار این است که نان را محکم در پوشش پلاستیکی بپیچید و یک شب در دمای اتاق یا 5 روز در یخچال نگه دارید. ما نان را در یخچال نگه می داریم و هر وقت بخواهیم یک برش از آن را در توستر داغ می کنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین