سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان مغز دار

نان مغز دار
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
پودر خمیر ترش ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۲ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
آرد ۴ پیمانه
مغر تخمه آفتابگردانبه مقدار لازم
کنجدبه مقدار لازم
سیاه دانهبه مقدار لازم
تقویت کننده آرد ۱/۲ قاشق چای خوری
نان مغز دار
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان مغز دار
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب پودر خمیرترش را در آب ولرم حل نموده و نمك را هم به آن اضافه می‌كنیم، سپس تقویت‌كننده و آرد را كم‌كم به مواد افزوده و با دست مخلوط می‌كنیم تا خمیر به دست نچسبد.
مرحله 2خمیر را ورز می‌دهیم تا یك‌دست و سبك شود. اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد اضافه می‌كنیم.
مرحله 3روی خمیر را با پارچه مرطوبی پوشانده و به مدت یك تا دو ساعت در محل نسبتا گرمی می‌گذاریم. وقتی حجم خمیر دو برابر شد، تكه‌هایی به اندازه یك پرتقال از آن جدا نموده و به شكل گرد درآورده و روی آنها را میپوشانیم تا خشك نشوند.
مرحله 4روی سطح صافی كمی آرد پاشیده، چانه‌های خمیر را به كمك وردنه مانند لواش نازك روی آرد باز كرده و كف سینی فر پهن می‌نماییم.
مرحله 5كمی آرد را با آب مخلوط نموده تا به صورت رقیق درآید و آن را با برس روی سطح خمیر رومال می‌كنیم و روی آن مغز تخمه آفتابگردان، كنجد و سیاه‌دانه می‌پاشیم.
مرحله 6سینی را در طبقه وسط فری كه از یك ربع قبل با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم تا نان پخته شود. بقیه خمیر را نیز به همین صورت آماده می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین