سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان مغز دار تبریز

نان مغز دار تبریز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
آرد ۶۰۰ گرم
آب ۱/۴ پیمانه
شکر ۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
ماست‏ ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
مایه خمیر ۱ قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۱ پیمانه
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق سوپ خوری
زعفرانبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری
کنجدبه مقدار لازم
نان مغز دار تبریز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان مغز دار تبریز
روش ساخت
مرحله 1ابتدا 1 قاشق شکر را همراه آب و خمیر ترش مخلوط کرده کنارگذاشته تا پف کند.
مرحله 2در ظرف دیگر شکر و تخم مرغ و روغن مایع و شیر را با هم خوب مخلوط کرده
مرحله 3بعد بکینگ پودر را به ماست اضافه کرده میگذاریم 1 دقیقه بماند بعد از 1 دقیقه به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک را ریخته بعد مایه خمیر عمل آمده را اضافه کنید.
مرحله 4 آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را به مدت 15 دقیقه خوب ورز میدهیم تا خمیر نرم شود
مرحله 5بعد روی خمیر را پوشانده یک ساعت الی 1 ساعت و نیم در جای گرم به آن استراحت دهید.
مرحله 6به اندازه ١٠٠ گرم از خمیر برداشته و از مواد میانی داخل خمیرگذاشته و خمیر را جمع مى کنید و رویش طرح دلخواه با کاتر میزنیم .
مرحله 7و در سینى فر رویش را دوباره پوشانده و 20 دقیقه استراحت داده بعد روى آن رومال زده و در فر 190 درجه سانتیگرادکه نیم ساعت قبل روشن کردیم به مدت 15 دقیقه مى پزیم.
مرحله 8در آخر هم چند لحظه می توان گریل را روشن کرد تا روی نان طلایی شود.
مرحله 9طرز تهیه مواد میانی : کره و آرد و زردچوبه را باهم تفت میدهیم تا خامی آرد از بین برود بعد پودرشکر را ریخته کمی روی حرارت هم میزنیم بعد از حرارت برداشته و میگذاریم سرد شود.
مرحله 10هنگام روشن کردن فر یه ظرف آب گرم داخل فر بزارید تا داخل فر بخار ایجاد کند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین