سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان مربایی

نان مربایی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
شکر ۵ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱/۲ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
آردبه مقدار لازم
تخم مرغ (زرده)به مقدار لازم
مربابه مقدار لازم
کنجدبه مقدار لازم
نان مربایی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان مربایی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نمک و شکر و خمیر مایه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم کمی هم میزنیم تا شکر در شیر حل بشه و در ظرف رو میبندیم و بیست تا نیم ساعت کنار میگذاریم تا عمل بیاد.(خمیر مایه داخل شیر نسبت به آب دیرتر عمل میاد)
مرحله 2بعد از عمل اومدن خمیر مایه روغن مایع رو اضافه و در نهایت آرد رو هم اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم . آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر لطیفی بدست بیاد که چسبندگی نداشته باشه و خمیر نرم و خوبی داشته باشیم . چون میزان روغن تقریبا زیاده با کمی ورز دادن میتونیم چسبندگی خمیر رو در این مرحله بگیریم . اگر ورز دادیم و باز هم خمیر چسبنده بود باز کمی آرد میریزیم.(ده دقیقه ورز میدیم)
مرحله 3خمیر رو حدود یک ساعت در ظرف درداری که دورش رو پارچه کشیدیم در جای گرم قرار میدیم تا ور بیاد.بعد از این زمان سطح کار رو ارد پاشی میکنیم و از خمیرها به اندازه یک گردو براداشته و توی دستمون خوب گرد میکنیم و بعد کمی پهنش میکنیم و در سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی خمیرها رو پارچه نخی کشیده و یک ربع استراحت میدیم .
مرحله 4حالا وسط خمیرها رو با ابزار یا انگشت فرو میبریم لازم نیست خمیر رو سوراخ کنیم چون قراره بعد داخل حفره ها مربا بریزیم.با زرده تخم مرغ هم زده روی خمیرهارو رومال کرده و کمی کنجد میریزیم.
مرحله 5خمیرهارو در فری که ده دقیقه با دمای ۱۷۰ درجه گرم کردیم به مدت پونزده تا بیست دقیقه قرار میدیم . اگر بعد از این مدت روی نون ها طلایی نشده بود شعله گریل رو روشن میکنیم تا کمی روی نونها طلایی بشه.
مرحله 6نونهارو که از فر خارج کردیم می گذاریم تا کمی خنک بشه بعد از هر مارمالاد یا مربایی که دوست داشتیم داخل حفره ها میریزیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین