سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان ماهی

نان ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
گوشت ۱ لیوان
پیاز ۲ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
آرد ۱ لیوان
آب ۱/۲ لیوان
روغن ۱/۳ لیوان
مایه خمیر ۲ قاشق چای خوری
زعفرانبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نان ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان ماهی
روش ساخت
مرحله 1بچه ماهی یا گوشت ماهی (خورد شده بدون خار ) رو شسته و خشک می کنیم پیاز خورد شده و اودیه و کمی نمک به ماهی اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم تا ادویه کامل پخش بشه
مرحله 2مایه خمیر و زعفران رو به آب گرم (نه داغ ) اضافه کرده خوب حل می کنیم چند دقیقه استراحت می دیم آرد و بکین پودر و کمی جوش شیرین وروغن رو به آب اضافه می کنیم ده دقیقه ورز بدین خمیر لطیفی بدست میاد میزاریم استراحت کنه تا حجم دو برابر بشه .
مرحله 3مواد ماهی رو اضافه می کنیم مخلوطش که خوب کردیم خمیر شل و چسبنده میشه کمی آرد بهش اضافه کنید تا دوباره لطیف بشه خوب مواد رو مخلوط کنید /بازم خمیر رو استراحت بدین تا دوباره پف کنه
مرحله 4حالا می تونید داخل تنور یا فر یا ماکرو فر ویا حتی زیر ذغال پختش کنید
مرحله 5کمی مارگارین(مخلوط روغن و آرد ) رو به سینی یا ظرف بزنید مواد رو خوب پهن کنید روش توی فر یا ماکرو فر یا تستر بزارید و یا با یه ورق آلومینیوم روش رو بپوشونید زیر ذغال بزارید تا خوب بپزه
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین