سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



نان و خمیر نان لانه زنبوری

نان لانه زنبوری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
آرد ۲/۱/۲ لیوان
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
مایه خمیر ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱ استکان
نمک ۱ پنس
نان لانه زنبوری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت نان لانه زنبوری
روش ساخت
مرحله 1همه مواد را باهم مخلوط کرده من به خاطر مایه خمیر کمی شیر را گرم کردم یعنی ولرم نه داغ بایک قاشق مواد را باهم مخلوط کردم
مرحله 2وقتی شکل خمیر به خود گرفت بادست حدود 5 دقیقه ورز دادم بعد کمی دستتون رو باروغن چرب کنید وروی خمیر کشیده وسپس خمیر را تویه ظرف قرا داده روی اون رو باسلفون پوشنده وگذاشتم 2ساعت استراحت کنه
مرحله 3بعد وقتی حجم خمیر 2 برابر شد ازش چونه های کوچیک گرفتم تو یه سینی فر که باکاغذ روغنی پوشونده بودمش گذاشتم
مرحله 4من چیپس شکلات داشتم داخل هرچونه مقداری چیپس شکلات میریختم بعد به شکل چونه نون میپیچیدمش این دیگه به سلیقتون بستگی داره
مرحله 5همه چونه ها را که کنارهم قرار گرفت سعی کنید نزدیک هم قرارشون بدید تا موقع پختن به هم بچسبن وشبیه لانه زنبور بشن
مرحله 6در آخر یه زرده تخم مرغ روی شیرینی ها زدم وکنجدبو داده پاشیدم تویه فر داغ بادمای 160درجه گذاشتم .
مرحله 7البته توجه داشته باشین که بعضی فرا باید دما رو روی 180 یا 200 درجه تنظیم کرد من رویه این دما تا نیم ساعت پخته شدن البته چک کنید
مرحله 8 اگه هنوز خام بودن بزارید خوب مغز شیرینی بپزه بعد که مطمئن شدید پخته درجه بالا رو روشن کنید تا فقط رویه شیرینی طلایی بشه
مرحله 9من گاهی وقتا روی شیرینیا پودرقند میپاشم البته بگم این شیرینی مقدارشیرینیش کمه. امیدوارم بپزید ولذت ببرید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین